Bíbortámasz

Egészséget szeretnél a betegséged helyett, és mindezt gyógyszerek nélkül? Akkor a legjobb helyen jársz!

Mozgás

 

 

 Bárki számára elérhető és végezhető mozgásról néhány szóban :

 

A csikung, egészségvédő, betegségmegelőző, életminőség-javító, önfejlesztő gyakorlatrendszer. Gyakorlása a testben lévő energiaáramlás tudatos javítását, harmonizálását szolgálja.

A t’ai chi (tájcsi) gyakorlatok kezdetekor a saját testünkre való jobb odafigyelésre, az energiapályákon lévő életerő ch’i gyarapítására összpontosít. A t’ai chi gyakorlatok végzése elősegíti a csontsűrűség megőrzését, és az izomerősség növekedését.

A jóga, egy filozófiai rendszer, és gyakorlati módszer. Átfogó egészségjavító eljárásként már elfogadott. A gyakorlatok által erősödik a vázizomzat, a légzés, vérkeringés, és az anyagcsere működése optimalizált lesz. A vegetatív idegrendszer is áthangolódik, a stressz-szabályozás mellett.

 

A Pilates módszerrel, az izületek, és az izmok állóképessége megnő. Egyszerűen elvégezhető talajtornáról van szó.

A tánc segít azoknak, akik szóban nem képesek megnyilvánulni, és érzelmeket kifejezni. Depresszió ellenes hatása közismert. Általa javul a keringés, légzés, erősödnek a csontok, és izmok. A hajladozás, jó a derékfájásra, az ugrálás, a stressz oldására. Felszabadítja a blokkolt energiákat, helyrebillenti a test és lélek felborult harmóniáját. Lelki, és pszichoszomatikus problémáitól szenvedő emberben tudatosulnak az érzései, és megérti, hogy mi rejlik problémája hátterében.

 

 

 

 

Kérdéseddel elérhetsz:

06-30/561-1383 vagy: mari.bugya@lajt.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajlamosak vagyunk, mentális problémáinkat izomfeszültséggé alakítani. Ez, az évek múlásával, komoly fájdalmakban, merevségben jelentkezik, melyet leggyakrabban az életkorral szoktunk magyarázni. A helytelen testtartás nemcsak élettanilag, hanem pszichésen is hat szervezetünkre. Ennek elkerülése érdekében:

-      Álló helyzetben, a lábfejek 45o-os szöget zárjanak be, és a közöttük lévő távolság úgy, 20-25 cm legyen.

-      Hosszú ideig tartó állásnál, egyik lábunkat, a másik mögé tegyük, és a súlyt a hátul lévő lábra helyezzük.

-      Talpunkon 3 pont van, melyek összessége támasztékul szolgál. Ha csak kettőre támaszkodunk, egyensúlyunk kevésbé lesz jó. Tehát: 1-sarok, 2-talppárna, 3-kisujj alatti rész.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 2
Heti: 7
Havi: 124
Össz.: 73 983

Látogatottság növelés
Oldal: Mozgás
Bíbortámasz - © 2008 - 2018 - bibortamasz.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mudrák - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »